Δημιουργία θέματος

Η κατασκευή ιστοσελίδας WordPress βασίζεται στις ανάγκες του πελάτη με αποκλειστική δημιουργία θέματος.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το πλάνο παρέχει δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων προϊόντων και κατηγοριών. Πραγματοποιείται δημιουργία 2 κατηγοριών οι οποίες περιέχουν από δύο προϊόντα σαν δείγμα και η καταχώρηση των υπολοίπων γίνεται από τον πελάτη ύστερα από εκπαίδευση. Η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα στα γραφεία μας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα εμπεριέχουν παραλλαγές, ομαδοποιημένα προϊόντα, εικονικά προϊόντα κτλ. θα γίνει μελέτη και νέα προσφορά με έξτρα κόστος για την ανάπτυξη των προϊόντων.

20 φίλτρα

Το πλάνο παρέχει δυνατότητα δημιουργίας έως 20 φίλτρων προϊόντων για χρήση σε πλάγια μπάρα.

3 τρόποι αποστολής

Παρέχεται δυνατότητα δημιουργία 2 τρόπων αποστολής όπως ‘παραλαβή από το κατάστημα’ και δύο παραλλαγές ‘Αποστολή με μεταφορική εταιρία’ όπως ‘Απλή (1-3 ημέρες)’ ή express (επόμενη μέρα). Οι αποστολές μέσω courier θα περιέχουν σταθερό κόστος ανά περίπτωση (flat rate). Σε περίπτωση που το κόστος αλλάζει ανά περιοχή θα γίνει μελέτη και νέα προσφορά με έξτρα επιβάρυνση για την ανάπτυξη του υπολογισμού κόστους.

4 τρόποι πληρωμής

Παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας τρόπων πληρωμής μέσω Paypal, αντικαταβολή και μεταφορά σε λογαριασμό. Επίσης πραγματοποιείται πύλη πληρωμών απευθείας σε τράπεζα σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης

Αρχικοποίηση SEO

Το πλάνο περιλαμβάνει Web Master Tools verification και Google Analytics.