Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικού θέματος

Το afoi-marmaridi.gr αποτελεί ανάπυξη ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικής γραφιστικήs σχεδίασης και δημιουργίας θέματος που αντικατέστησε μια HTML παρουσίαση. Το WordPress θέμα σχεδιάστηκε αρχικά σαν στατικές σελίδες HTML βασισμένες αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη. Έπειτα  ακολούθησε η σύνδεση των σελίδων με την πλατφόρμα WordPress παρέχοντας την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου.

Η βασικός σκοπός του site είναι μια απλή παρουσίαση της εταιρίας καθώς και των προϊόντων της μέσω κατηγοριοποίησης και gallery φωτογραφιών.


Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης

Το θέμα ακολουθεί πλάνο ταχύτητας για βέλτιστη φόρτωση των σελίδων του. Όλα τα λογότυπα αλλά και τα εικονίδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι μορφής svg ή fonts για μείωση του μεγέθους της ιστοσελίδας. Επίσης υπάρχει μηχανισμός caching και συμπίεσης  για την μέγιστη δυνατή βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.


Βελτιστοποίηση ασφάλειας

Υπάρχει εγκατεστημένος μηχανισμός ασφάλειας που παρέχει τείχος προστασίας και  πολυεπίπεδη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις που έχουν ως στόχο να εγκαταστήσουν κακόβουλο κώδικα στην ιστοσελίδα. Επίσης τηρείται καθημερινό Backup για άμεση επαναφορά σε περίπτωση καταστροφής.

Πλατφόρμα:WordPress
Γραφιστική σχεδίαση:Αποκλειστική
Λειτουργικότητα:Αποκλειστική
Βελτιστοποίηση ασφάλειας:Ναι
Βελτίωση ταχύτητας:Ναι
Φιλοξενία:Ναι
Gallery:Light gallery
Πολυγλωσσικότητα:Όχι
Τομέας επιχείρησης:Εμπόριο
Χρόνος παράδοσης:2 εβδομάδες
Δείτε το site

PORTFOLIO