Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικού θέματος (Υπό κατασκευή)

Το energeiakoi.gr αποτελεί κατασκευή ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικής γραφιστικήs σχεδίασης και δημιουργίας θέματος.  Το WordPress θέμα σχεδιάστηκε αρχικά σαν στατικές σελίδες HTML βασισμένες αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη. Έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση του και αφού συμφωνηθηκε η τελική σχεδίαση και λειτουργικότητα έγινε η σύνδεση των σελίδων με την πλατφόρμα WordPress παρέχοντας την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου.


Βασική βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης

Το θέμα ακολουθεί ένα βασικό πλάνο ταχύτητας για πιο γρήγορη φόρτωση των σελίδων του. Όλα τα λογότυπα αλλά και τα εικονίδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι μορφής svg ή fonts για μείωση του μεγέθους της ιστοσελίδας. Επίσης ο κώδικας της ιστοσελίδας περιορίζεται στα άκρως απαραίτητα και η σελίδα φιλοξενείται σε δικούς μας server για καλύτερο έλεγχο.


Βελτιστοποίηση ασφάλειας

Υπάρχει εγκατεστημένος μηχανισμός ασφάλειας που παρέχει τείχος προστασίας και  πολυεπίπεδη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις που έχουν ως στόχο να εγκαταστήσουν κακόβουλο κώδικα στην ιστοσελίδα. Επίσης τηρείται καθημερινό Backup για άμεση επαναφορά σε περίπτωση καταστροφής.

Πλατφόρμα:WordPress
Γραφιστική σχεδίαση:Αποκλειστική
Λειτουργικότητα:Αποκλειστική
Συμβόλαιο συντήρησης:Ναι
Φιλοξενία:Ναι
Βελτιστοποίηση ασφάλειας:Ναι
Τομέας επιχείρησης:Ενεργειακός
Δείτε το site

PORTFOLIO