Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικού θέματος

Το monimo-makigiaz.gr αποτελεί ανάπυξη ιστοσελίδας WordPress αποκλειστικής γραφιστικήs σχεδίασης και δημιουργίας θέματος. Το WordPress θέμα σχεδιάστηκε αρχικά σαν στατικές σελίδες HTML βασισμένες αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη. Έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση του και αφού συμφωνηθηκε η τελική σχεδίαση και λειτουργικότητα  ακολούθησε η σύνδεση των σελίδων με την πλατφόρμα WordPress παρέχοντας την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου.


Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης

Το θέμα ακολουθεί ένα πλάνο ταχύτητας για βέλτιστη φόρτωση των σελίδων του. Όλα τα λογότυπα αλλά και τα εικονίδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι μορφής svg ή fonts για μείωση του μεγέθους της ιστοσελίδας. Επίσης υπάρχει μηχανισμός caching και συμπίεσης  για την μέγιστη δυνατή βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.


Βελτιστοποίηση ασφάλειας

Υπάρχει εγκατεστημένος μηχανισμός ασφάλειας που παρέχει τείχος προστασίας και  πολυεπίπεδη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις που έχουν ως στόχο να εγκαταστήσουν κακόβουλο κώδικα στην ιστοσελίδα. Επίσης τηρείται καθημερινό Backup για άμεση επαναφορά σε περίπτωση καταστροφής.

Πλατφόρμα:WordPress
Γραφιστική σχεδίαση:Αποκλειστική
Λειτουργικότητα:Αποκλειστική
Συμβόλαιο συντήρησης:Ναι
Βελτιστοποίηση ταχύτητας:Ναι
Φιλοξενία:Ναι
Βελτιστοποίηση ασφάλειας:Ναι
Gallery:Mansory
Πολυγλωσικότητα:Όχι
Τομέας επιχείρησης:Ομορφιά
Χρόνος παράδοσης:1 μήνας
Δείτε το site

PORTFOLIO